Demobilisatie

Door middel van speciaal ingerichte containers en veel eigen materieel kunnen wij zeer snel ter plaatsen zijn, dit kan dan ook al binnen enkele uren na de aanvraag zijn.

Eenmaal op locatie is de opstart tijd ook zeer kort, dit komt mede door dat onze containers gebruiksklaar zijn ingericht (Werkbank Miglaskar en Gereedschap). Door deze werkwijze zijn we een van de snelste partijen in de markt als het gaat om demobilisatie projecten waar een deadline op zit.

Een scale-ups of scale-down tijdens een demobilisatieproject is voor ons dan ook geen enkel probleem. Het halen van de deadline is bij ons een van de hoogste prioriteiten.

dienst-zeevasten-marine-repair-dordrecht

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Neem contact op!

download (1).png

Mobilisatie

Om de Barge voor te bereiden op een nieuwe lading, beschikken onze mensen over alle benodigde apparatuur. Of het hier nu gaat om slijpen, gutsen of autogeen snijden.

Tevens kunnen wij alle bevestigmaterialen in-hous fabriceren, het zij bokken, steunen, of stophout constructies Door ons speciale werkwijze zijn we een van de snelste partijen in de markt, en kunnen we dan ook al binnen enkele uren na de aanvraag bij u aan het werk zijn. En de doorlooptijd van lading naar lading zo voor u te verkorten.

Wij opereren in heel Nederland en de Benelux, met onse speciaal ingerichte containers voor zien van alle apparatuur staan we dus zo bij u op de locatie.

Of het nu gaat om Losmaken, branden, slijpen, gutsen, lassen, sjorren, vastzetten en zeevasten. Marine Repair B.V. voor lashing & securing, van containers tot stukgoed.

a38d4fd2-356a-42b3-bbb4-fb449c7a17e5.jfif

dienst-ladingzeekern-marine-repair-dordrecht

mobilisatie-dordrecht-laswerk

Scroll naar boven