Certificering Marine Repair B.V.

VCA

VCA bedrijfscertificering is een managementsysteem waarmee de veiligheid op de werkvloer wordt bevorderd. het staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu en is bedoeld om onze medewerkers veilig te laten werken.

Dit zorgt voor een belangrijke basis van bewustwording over onveilige situaties op het gebied van veiligheid tijdens risicovolle werkzaamheden onder onze werknemers. Hiermee laten we richting onze klanten zien dat wij voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

VCA** 2017/6.0

Marine Repair is als organisatie VCA** gecertificeerd. Alle medewerkers van Marine Repair beschikken over het diploma ‘basisveiligheid VCA’. 

Niet alleen al onze productie- en productiehulpmiddelen zijn jaarlijks aan strenge keuringen onderhevig, maar ook onze medewerkers zijn continu met veiligheid, gezondheid en milieu bezig. VCA is dan ook onderdeel van onze bedrijfsvoering en wij werken met een VGM beheersysteem dat voldoet aan de ABRO-regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Achtergrond quote home marine repair bv

"VCA is onderdeel van onze bedrijfsvoering"

NEN EN 1090-2  EXC 3

Deze Europese norm schrijft de eisen voor de uitvoering van constructief staalwerk voor. De certificering zorgt voor een voortdurende interne kwaliteitsbeheersing doordat procedures worden geïmplementeerd in het dagelijkse werk om aan de normeisen te voldoen.

Metaalunie

Marine repair is aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie. Metaalunie is de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf (mkb) in metaal. De organisatie staat garant voor een brede expertise, kennis van de branche en biedt een concrete en resultaatgerichte aanpak.

Achtergrond quote home marine repair bv

BENIEUWD WAT WE VOOR JOUW BEDRIJF KUNNEN BETEKENEN?

ISO 9001:2015

Een wereldwijd erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Het zorgt voor beheerste processen en brengt het verbetermanagement op een hoger niveau. Marine Repair is er trots op in het bezit te zijn van het certificaat ISO 9001 volgens de laatste versie uit 2015.

ISO 3834-2

De ISO 3834-2 zorgt ervoor dat Marine Repair op een beduidend hoger niveau opereert. Deze norm is er voor lasbedrijven die willen laten zien dat ze kwaliteit serieus nemen en de hiervoor geldende eisen in de organisatie geborgd hebben. Door het volgen van de juiste stappen voor, tijdens en na het productieproces wordt een product verkregen met de juiste kwaliteit.

De ISO 3834-2 norm omvat een kwaliteitsborgingssysteem voor smeltlassen. De ISO 3834-2 geeft de uitgebreide kwaliteitseisen weer. Zo zijn er eisen gesteld voor de technische beoordeling voor het laswerk zoals de lasmethodekwalificatie, eisen voor de lassers, inspecties en niet destructief onderzoek.

ManagementsysteemCertificatie.VCA2
ProductCertificatie.EN1090 1
ProcesCertificatie.ISO 3834 2
Logo metaalunie

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten