Over ons

Marine Repair B.V. is een gerenommeerd bedrijf en gewaardeerde partner op het gebied van scheepsreparatie, constructie en industriële metaalbewerking. We zijn onder andere gespecialiseerd in werkvoorbereiding, projectmanagement en las- en constructiewerkzaamheden. In 2007 opgericht door Kees van Chastelet, heeft Marine Repair inmiddels meer dan 16 jaar ervaring in de maritieme onshore & offshore sector en de industriële sector.

Veelzijdig bedrijf

Onze klanten kunnen op het gebied van las- en constructiewerk voor verschillende disciplines bij ons terecht. Daarnaast voert Marine Repair veel schadeherstelwerk uit aan schepen en installaties, industrieel of maritiem. In onze eigen werkplaats en op locatie. Door het inzetten van speciaal ingerichte containers zijn we snel ter plaatse, met al het benodigde materieel. Wat kostbare tijd bespaart. Onze grote flexibiliteit is dan ook de kracht van ons bedrijf.

Over ons marine repair bv
Achtergrond quote home marine repair bv

As we always say

@yourservice!

Topkwaliteit 

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij stellen altijd de hoogste eisen aan de uitvoering van onze projecten. We werken bovendien met hoogwaardige materialen en volgens de nieuwste kwaliteitsnormen

Ook hebben we oog voor detail in alles wat we doen, om de hoogst haalbare kwaliteit te kunnen leveren. Want het zijn de kleine details die het grote geheel maken. Onze bedrijfscultuur is gericht op constante verbetering van ons werk, op elk niveau. We evalueren onze projecten en bekijken iedere keer weer hoe we dingen nog beter aan kunnen pakken. 

Achtergrond quote home marine repair bv

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een samenwerking?

100% servicegericht 

We bieden servicegerichte diensten aan, zoals volledige ondersteuning, het beheer en de monitoring van een project, en levering van materiaal en appratuur. Daarbij stellen we de wensen van de klant altijd voorop. Zodat we de beste service kunnen leveren. Vóór, tijdens en na onze projecten.

Marine Repair. @yourservice!

We zijn een dynamisch bedrijf dat zeer flexibel inzetbaar is en geen klus uit de weg gaat. We denken dan ook graag met onze opdrachtgevers mee – van schipper en scheepswerf tot haven en overslagbedrijf – om voor elk probleem snel de juiste oplossing te vinden.

Voor ons team is geen uitdaging te groot, dankzij onze verreikende technische kennis, passie voor het vak en de brede scala aan disciplines. Zoals lassen, snijden, gutsen, conventioneel kotteren en draaien, thermisch lansen. ‘Onmogelijk’ bestaat niet bij Marine Repair.

Achtergrond quote home marine repair bv

Het Team

Marine Repair heeft een team aan kundige en enthousiaste vakmensen verzameld die zich voor de volle 100% inzetten om de problemen van onze klanten op te lossen. En die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Van scheepsreparatie tot de bouw van een complete constructie, ze zijn altijd bereid om net dat beetje meer te doen.

Onze missie is om onze projecten altijd optimaal te realiseren. Uiteraard door onze kennis en ervaring op het gebied van scheeps- en constructiewerken, maar ook door goed samen te werken. Als team én met de klant.

We staan bij Marine Repair dus niet alleen voor de klant klaar, maar ook voor elkaar. We zijn trots op onze professionals, die altijd voor het optimale resultaat gaan. En trots op de samenwerking tussen ons en onze klanten.

Samen komen we tot de beste oplossingen!

Over+1
Over+2
Over+3

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten