Mobilisatie en demobilisatie

Op zoek naar een bedrijf dat werkzaamheden op het gebied van mobilisatie en demobilisatie op korte termijn en kundig kan uitvoeren? Dan ben je bij Marine Repair aan het juiste adres. Onze speciale werkwijze maakt ons tot een van de snelste partijen op het gebied van mobilisatie en demobilisatie offshore.

Mobilisatie 

Je kunt Marine Repair inschakelen om alle mogelijke mobilisatiewerkzaamheden uit te voeren. Onze mensen beschikken over alle apparatuur die nodig is om een schip te mobiliseren en voor te bereiden op een nieuwe lading. Slijpen, gutsen, autogeen snijden… We kunnen uiteenlopende werkzaamheden verrichten, snel en professioneel. Alle bevestigmaterialen, zoals bokken, steunen en stophoutconstructies, zijn bovendien inhouse door ons te fabriceren.

Door onze speciale werkwijze op het gebied van mobilisatie en mobilisatie offshore kunnen we al binnen enkele uren na de aanvraag aan het werk zijn op locatie! Waardoor we de doorlooptijd van lading naar lading voor de opdrachtgever aanzienlijk verkorten.

We opereren in heel Nederland, België en Luxemburg. Met onze speciaal ingerichte containers die zijn voorzien van alle benodigde apparatuur zijn we dus zó op locatie!

Download (1)

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JE KUNNEN BETEKENEN?

Achtergrond quote home marine repair bv

Met onze ready-to-go containers met werkplaatsinrichting komen we waar dan ook heel snel in actie.

"Marine Repair"

Ronde+foto1 (1)

Demobilisatie 

Wij hebben veel ervaring met het demobiliseren van schepen en pontons, en zijn uitermate flexibel. Zo kunnen we ook voor demobilisatiewerkzaamheden heel snel ter plaatse zijn, binnen een paar uur. Dankzij onze speciaal ingerichte containers en een arsenaal aan eigen materieel.

Eenmaal op locatie is ook de opstarttijd kort, doordat onze containers volledig gebruiksklaar ingericht zijn (met werkbank, MIG laskar en het juiste gereedschap). Door deze werkwijze zijn we een van de snelste spelers op deze markt. Als het gaat om demobilisatieprojecten met een korte deadline, zit je bij Marine Repair dus helemaal goed.

Een scale-up of scale-down tijdens het demobilisatieproces is voor ons dan ook geen enkel probleem. Voor Marine Repair is het halen van de deadline een van de hoogste prioriteiten.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JE KUNNEN BETEKENEN?

Achtergrond quote home marine repair bv
A38d4fd2 356a 42b3 bbb4 fb449c7a17e5 (1).jfif
Kop foto (2) (1)
20200212 124906

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten