Reparatie- & onderhoudsservices

Marine Repair levert verschillende reparatie- & onderhoudsservices, aan grote industrieën en bedrijven in de maritieme sector.

24-uursservice

Continuïteit is belangrijk in deze branche, daarom staan we 24 uur per dag voor klanten klaar. Dankzij onze eigen onderhoudswerkplaats in Dordrecht kunnen we snel schakelen. En met onze ready-to-go containers met werkplaatsinrichting komen we waar dan ook heel snel in actie. Voor uiteenlopende opdrachten, van scheepsreparatie tot periodiek onderhoud.

Kwaliteit gegarandeerd

Kwaliteit staat altijd hoog bij ons in het vaandel. Dus ook bij onze reparatie- & onderhoudsservices. Uiteraard is Marine Repair ISO- en VCA** gecertificeerd en werken we volgens de laatste classificatie-eisen, en richtlijnen op het gebied van ARBO, milieu en hygiëne.

Gecertificeerd laswerk speelt bij onderhoud en reparatie van offshore en onshore materieel een cruciale rol. Ook in de binnenvaartsector in Nederland en Europa worden gecertificeerde lassers steeds belangrijker. Daarom zorgen wij ervoor dat onze lasspecialisten voortdurend bijgeschoold worden.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JE KUNNEN BETEKENEN?

Neem contact met ons op!

Dienst-Reparatie-onderhoud-services-Dordrecht

Industrial services bij Marine Repair B.V. – 24/7 hoge kwaliteit reparatie & onderhoud.

"Marine Repair"

Reparatie & onderhoud services offshore

Reparatie & onderhoud services offshore

Reparatie & onderhoud services offshore

Reparatie & onderhoud services offshore

Scroll naar boven